Het stijlvolle en moderne 4* boutique hotel Leopold Hotel Oudenaarde biedt de typische Leopold standaarden voor haar gasten: ontspannen en tot rust komen in ruime en comfortabele slaapkamers; genieten van heerlijke cocktails, lekkere wijn en de beste Belgische bieren in de bar; en de mogelijkheid om op elk tijdstip van de dag te proeven van onze snacks.

Het hotel ligt pal in het centrum van Oudenaarde en biedt talloze mogelijkheden om de stad & de Vlaamse Ardennen te verkennen: met de fiets, te voet of toch liever met een vespa of een 2 pk? Het kan allemaal!

We hebben 3 exclusieve Vakantievibes Arrangementen waarbij je kan genieten van een verblijf in Oudenaarde mét korting. Deze arrangementen zijn alleen boekbaar op deze officiële website en je kan ze enkel boeken tijdens de maanden mei en juni.

Vakantievibes Arrangement - 1 Nacht

Vanaf €80 per nacht

Boek je verblijf van 1 nacht voor 1 juni tot het einde van het jaar en ontvang 15% korting op jouw verblijf! Je ontvangt ook een gratis welkomstdrankje bij aankomst en 10% korting op maaltijden in onze Lounge Bar.

Boek hier ons Vakantievibes Arrangement - 1 Nacht »

Vakantievibes Arrangement - 2 Nachten

Vanaf €76 per nacht

Boek je verblijf van 2 nachten voor 1 juni tot het einde van het jaar en ontvang 20% korting op jouw verblijf! Je ontvangt ook een gratis welkomstdrankje bij aankomst en 10% korting op maaltijden in onze Lounge Bar.

Boek hier ons Vakantievibes Arrangement - 2 Nachten »

Vakantievibes Arrangement - 3 Nachten

Vanaf €71 per nacht

Boek je verblijf van 3 nachten voor 1 juni tot het einde van het jaar en ontvang 25% korting op jouw verblijf! Je ontvangt ook een gratis welkomstdrankje bij aankomst en 10% korting op maaltijden in onze Lounge Bar.

Boek hier ons Vakantievibes Arrangement - 3 Nachten »

Nog aan het twijfelen of je al zou boeken? Geen zorgen, al onze arrangementen zijn gratis te annuleren tot 16u op de dag van aankomst! Je hoeft pas te betalen bij check-in.