Bij Leopold Hotel Oudenaarde vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen kan genieten van een onbezorgd verblijf in ons hotel. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met het bedrijf Mobility Mojo die ons een score heeft gegeven op onze toegankelijkheid. Ontdek meer via de onderstaande knop.

Toegankelijke Publiek Ruimtes

Er zijn 4 parkeerplaatsen voor mindervaliden vlak voor ons hotel en dankzij de brede deur zonder trapje is het makkelijk om het hotel te betreden met een rolstoel. Het restaurant en de bar zijn volledig rolstoeltoegankelijk en in de toiletten op de benedenverdieping bevindt zich ook een rolstoegankelijke toilet. Blindegeleidhonden zijn eveneens welkom in ons hotel.

Vier volledig Rolstoeltoegankelijke Kamers

Onze toegankelijke kamers hebben een brede deur van 90 cm en een kijkgat in de deur op lagere hoogte. De telefoon, lichtschakelaars, afstandsbediening en stopcontacten zijn makkelijk bereikbaar vanuit het bed. Ook de kleerhangers bevinden zich op lagere hoogte. De rolstoeltoegankelijke badkamer bestaat uit een douche zonder opstapje en met handsteun.

Rolstoeltoegankelijke kamer boeken in Oudenaarde

Wil u graag een kamer boeken voor mindervaliden of heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op via email via [email protected] of via telefoon via +32 (0)55 699 965 OF boek uw kamer online op onze website via deze link.