Bar del Mundo

Bar del Mundo is de ideale plaats om tijdens de dag te genieten van lattés, croissants en gratis wifi, om uw mails te checken of om met vrienden of collega's af te spreken.

De bar bevindt zich op het gelijkvloers en biedt een eigentijds design in een geraffineerde 'look & feel'. Tijdens de zomer kan u genieten van ons terras en binnentuin.

's Avonds kan u heerlijk tot rust komen en genieten van verfijnde wijnen, frisse cocktails of speciale bieren.

Lichte snacks zijn beschikbaar doorheen de dag tot 21u30.

Het hotel heeft ook een We Proudly Serve Starbucks Coffee Corner die zowel koffies als Frappuccino's® aanbiedt. 

Ons aanbod kan u hier vinden.

Room Service

De gerechten van onze kaart kunnen ook via room service verkregen worden. Room service is beschikbaar van 07u00 tot 21u30.

Ontbijt

Start de dag met een rijkgevuld, voedzaam en lekker ontbijt. 

Geniet van een heerlijk Amerikaans ontbijtbuffet met een brede waaier aan warme en koude gerechten, waaronder tal van gezonde varianten. Ook lekkere croissants geserveerd met romige cappuccino of intense espresso staan op het menu. Onze selectie van fruit, vers geperste vruchtensappen en gezonde broodjes met vleeswaren en diverse kazen zal u zeker en vast tot lunchtijd op de been houden.

Daarnaast hebben wij ook glutenvrije opties bij ons ontbijt.

Kinderen van tot en met 5 jaar ontbijten gratis. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen €8.75 per persoon en vanaf 12 jaar €17.50 per persoon.

Ontbijturen:

  • Maandag - vrijdag: 6u30 tot 10 uur
  • Zaterdag, zondag en feestdagen: 7 uur tot 10u30
Roomservice ontbijt kan verkregen worden mits een supplement van € 6 per kamer.

Ontbijt is inclusief in sommige arrangementen op onze website. Indien het een pakket zonder ontbijt is, kan u het ontbijtbuffet bijboeken voor een supplement van €17,50.