Het einde van de zomervakantie is helaas in zicht, maar wij hebben toch nog enkele tips om alles uit je zomervakantie te halen! Er is zoveel te doen en te beleven in de prachtige stad Oudenaarde. Er is zoveel natuur, je kan cultuur opsnuiven, kennismaken met de heerlijke streekproducten, jouw sportieve kant ontdekken,... En dit allemaal coronaproof zodat jij een fantastische vakantie kan beleven dichtbij huis.

Een avontuurlijke wandelzoektocht

De zoektocht is voor jong en oud een echte aanrader. We beginnen in het hart van de stad en flaneren langs het prachtige erfgoed van Oudenaarde. Naast het erfgoed zal je verassend veel leuke plekjes, cafeetjes en restaurants ontdekken. Natuurlijk blijft het een wandelZOEKTOCHT en moet er ook gezocht worden! Vind jij iets of heb je niet goed gezocht? Wie zoekt die vindt en misschien wel een aankoopbon van €50?

Deze zoektocht loopt tot en met 1 november en het zoektochtboekje is voor €5 te verkrijgen bij het infokantoor van Toerisme Oudenaarde. Na de zoektocht kan je genieten van een verfrissend drankje in ruil voor de jeton die je gratis krijgt bij de aankoop van het boekje.

Pop-up zomerspeelplein

Kom je met de kids een bezoekje brengen aan Oudenaarde? Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de pop-up speeltuin op de kleine markt. Er staat een grote zandbak met een avontuurlijk toestel waar kinden kunnen ravotten terwijl de ouders misschien een drankje drinken? 😉

Op wandeling met een gids

Wil je Oudenaarde nog beter leren kennen? Kom samen met je gezin, je lief of gewoon als individu de legende van Hanske de Krijger ontdekken of treed in de voetsporen van Adriaen Brouwer! Nog tot en met 23 augustus kan je de Jotie t’Hooft poëzie wandeling meelopen. Het is belangrijk om vooraf in te schrijven en je mondmasker mee te brengen. De prijs bedraagt €5 p.p. en kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee. De wandeling start om 14u30 aan de dienst toerisme aan het stadhuis op de grote markt.

Na een lange wandeling in de omgeving van Oudenaarde kan een zalige nachtrust wonderen doen. De volgende ochtend sta je op met een heerlijk ontbijt en de dag is alweer goed begonnen! Dat is pas vakantie en dat, dichtbij huis! Boek jouw staycation en geniet van onze staycation pakketten!

comments powered by Disqus