Jonida Malaj, onze goedlachse Albanese collega, kennen jullie ongetwijfeld allemaal. 4 jaar aan een stuk was zij hier een vaste waarde in het hotel, ze is er namelijk al van bij de opening van het hotel bij.

In het begin deed zij de housekeeping van het hotel: kamers poetsen, de lobby proper houden... Kort daarna schoof ze door naar de ontbijtafdeling, waar ze iedereen liet genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet. Uiteindelijk is Jonida doorgegroeid naar de receptie, waar ze samen met de andere collega’s zorgt dat gasten vlot kunnen in- en uitchecken, de nodige informatie van het hotel ontvangen en in de bar op tijd hun drankje krijgen.

Helaas verlaat Jonida eind mei ons Leopold Hotel, om direct erna een nieuwe start te nemen in Holiday Inn Gent Expo. Daar zal ze het receptieteam gaan versterken. Een klein afscheidsinterview met Jonida:

Hoe lang werk je al in Leopold Oudenaarde?

Ik werk hier sinds de opening van het hotel op 22 april 2014.

Wat zou er volgens jou nog kunnen veranderen/verbeteren in het hotel?

De structuur in het hotel zit goed, dus er zijn geen specifieke zaken die ik zou veranderen momenteel.

Hoe ben je bij de PREM Groep – Leopold Hotel Oudenaarde terecht gekomen?

In de krant zag ik een advertentie over de opening van een nieuw hotel in Oudenaarde. Aangezien ik in de streek woonde en op zoek was naar een job, leek me dit ideaal.

Waarom heb je voor een job in de horeca gekozen?

Ik hou van het sociale aspect: ik hou ervan om mensen op een vriendelijke manier te bedienen. Na een tijdje leer je vaste klanten goed kennen, en zorgen de babbels met hen voor een plezante sfeer. Deze mensen ga ik zeker en vast missen, wanneer ik in Gent aan de slag zal gaan.

Je verlaat binnenkort Oudenaarde, en gaat in een ander PREM-hotel in Gent werken. Wat verwacht je van deze nieuwe uitdaging?

Ik hoop op mogelijke doorgroeikansen gezien de grotere omvang van het Holiday Inn hotel. Nieuwe werkomgeving, nieuwe collega’s.

Stel dat je een carrièreswitch zou doen, welk beroep zou je graag uitoefenen?

Sowieso wens ik in de toekomst te werken in de branche waarvoor ik heb gestudeerd, namelijk Marketing.

Nog weetjes over jou?

Ik ben een meisje dat 29 jaar geleden in de mooie stad Tirana (Albania) geboren is. Mijn familie en vrienden zijn noodzakelijk in mijn leven. Reizen en sporten zijn mijn 2 grootste passies...

Bedankt, Jonida, voor alle leuke, grappige, ontroerende momenten bij ons! Uiteraard kunnen jullie haar altijd een bezoekje brengen in het hotel in Gent.

comments powered by Disqus