Als u op zoek bent naar iets om je te helpen ontspannen en tegelijkertijd actief te blijven, je stressniveau te verbeteren en tijd door te brengen in de buitenlucht, hoef je geen kuuroord te boeken. Geniet gewoon van een partijtje golf op een van de topbanen in en rond Oudenaarde. We hebben twee grote banen in Oudenaarde, beide in een prachtige omgeving en een aantal kleinere banen in de omgeving van Oudenaarde die allemaal uitdagende games bieden voor iedereen, van beginners tot profs. En het beste van alles is dat het Leopold Hotel Oudenaarde u de perfecte accommodatie biedt voor uw golftrip. Bezoek onze website om uw verblijf vandaag nog te boeken.

Golf & Country Club Oudenaarde is gelegen in het prachtige historische domein van het 19de-eeuwse Kasteel van Petegem. Binnenin liggen twee prachtige, 18-holes golfbanen: Kasteel & Anker.

Kasteel

Zodra u de baan betreedt, wordt u begroet door een adembenemend uitzicht over de kasteelvijver. Vanaf de eerste hole, Captain's Drive, tot het schitterende eindschot, Victory Lane, heeft u zulke geweldige uitzichten dat u uw dag hier nooit meer zult vergeten. De baan Kasteel werd onlangs gerenoveerd met meer park, strategische bunkers en waterhindernissen om het spel uitdagender en interessanter te maken. Als u klaar bent, trekt u naar de prachtige bar voor een verfrissend drankje en een hapje om je spel te ontleden met uw medespelers. Het is een 5-sterrenbaan in een prachtige omgeving en een must voor golfliefhebbers die Oudenaarde bezoeken.

Anker

De tweede baan op het terrein van Kasteel van Petegem, Anker, begint met een vriendelijke par-5 en eindigt met een par-3 hole met prachtig uitzicht over het meer, het kasteel en het clubhuis. Het is een grote open ruimte om te oefenen of te strijden met teamgenoten, genietend van de Vlaamse zon en de prachtige omgeving. De baan heeft vier practice holes, een chipping green, een putting green, en een indrukwekkend clubhuis om na afloop te ontspannen. Het clubhuis is ondergebracht in het oorspronkelijke kasteel en is een prima plek voor een diner of een drankje op het terras op een zonnige dag.

Royal Latem Golf Club

Deze club werd opgericht in 1909 op een privé-landgoed en kreeg oorspronkelijk de naam Les Buttes Blanches naar de bloemen die op het terrein groeiden. Royal Latem Golf Club is omgeven door mooie privé villa's en is een compacte baan die eerder geschikt is voor strategische golfers dan voor long-hitters. Het terrein is overwegend vlak, afgezien van enkele zanderige richels langs de randen en is uitstekend onderhouden en verzorgd. In de jaren vijftig werd hier driemaal de Belgian Open gespeeld en het is een golfbaan van topklasse, die zeker op uw golf bucket list moet staan als u in Oudenaarde bent.

Damme Golf & Country Club

Damme is een 27-holes parkgolfbaan met drie lussen van elk 9 holes, ideaal om te oefenen of om wedstrijden te spelen. De drie lussen bieden een verscheidenheid aan hindernissen en zorgen daardoor elke keer opnieuw voor een gevarieerd spel. De oorspronkelijke lay-out van de 18-holes championship course is meedogenloos, straft fouten af en beloont goede slagen snel. Het vereist strategisch denken en vooruit plannen met bomen en waterhindernissen bij elke bocht. De baan biedt een mooie selectie van spelvarianten, van de langere uitdagende 18-holes tot de korte scherpe 'Presidents Nine'. Het terrein is uitgestrekt en het clubhuis is een prima plek om na een uitdagende ronde te genieten van een lokaal hapje.

Accommodatie voor uw golf trip

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of als lid van een team golfers, Leopold Hotel Oudenaarde biedt u de perfecte accommodatie. Onze locatie in het centrum van de hippe wijk De Ham biedt het beste van twee werelden, een uitvalsbasis om de stad te verkennen en gemakkelijke transportverbindingen van en naar alle grote golfbanen. Onze ruime 66 slaapkamers bieden u een plek om te ontspannen, uw clubs op te bergen en te genieten van een golftrip om nooit te vergeten. Neem contact op met ons reserveringsteam om een golftrip te boeken.

We kijken er naar uit om gasten te verwelkomen voor romantische, golf-, familie-, en weekendtrips in Oudenaarde en ons vriendelijke team staat altijd klaar om advies of aanbevelingen te geven. Vergeet niet om te boeken via onze officiële website om onze best beschikbare tarieven te bekomen, of neem rechtstreeks contact op met ons team. U zult geen betere prijs vinden op een andere website.

comments powered by Disqus