Oudenaarde is een fantastische plek om op elk moment van het jaar te bezoeken. Er zijn tal van culturele activiteiten, wandelroutes, maar ook als je wil fietsen is Oudenaarde erg populair. Er zijn maar weinig hotels met fietsdiensten in Oudenaarde, maar gelukkig biedt Leopold Hotel veel voordelen voor fietsers, waaronder gemakkelijke toegang tot fietsroutes en beschikbare fietsenstallingen. Als je op zoek bent naar een fietsvriendelijk hotel in Oudenaarde, kies dan Leopold Hotel voor uw volgend verblijf.

Ronde van Vlaanderen

Net als de beroemde Tour De France, is de Ronde van Vlaanderen een jaarlijkse wielerwedstrijd die elk voorjaar in België wordt gehouden. Deze spannende race vindt jaarlijks plaats en trekt duizenden enthousiaste fietsers op zoek naar een uitdaging en vele vrienden, familie en fietsliefhebbers om hen te ondersteunen. Het grootste deel van de race vindt plaats op het heuvelachtige terrein van de Vlaamse Ardennen met veel heuvels en bergen om deze dappere mannen en vrouwen uit te dagen.

Fietsen in Oudenaarde

Wist je dat Oudenaarde 568 fietsroutes heeft? Dit maakt van ons een van de meest populaire Belgische steden voor fietsers om dan nog niet te spreken over alle natuurlijke schoonheid die je onderweg tegenkomt. Een typische fietsroute hier is vlak of bergop en er zijn routes voor alle leeftijden en vaardigheden. Maart en april zijn populaire tijden om op je fiets te stappen, maar zolang je voorbereid bent op het onvoorspelbare Belgische weer, kun je op elk moment van het jaar fietsen. Gebruik een planningsapp of website zoals Bikemap om het terrein en het type route te kiezen dat bij je fiets past.

Leopold Hotel Oudenaarde

Als je van plan bent om je bezoek rond een fietstocht te plannen, moet je ervoor zorgen dat je een fietsvriendelijk hotel in Oudenaarde boekt. Veel hotels staan geen fietsen langs de voordeur toe of hebben geen beveiligde ondergrondse fietsenstalling. Het boeken van een hotel met een fietsservice, zoals Leopold Hotel Oudenaarde, betekent dat jouw fiets altijd veilig is. We bieden niet alleen veilig parkeren, we hebben ook alle nodige voorzieningen om jouw fiets te wassen en te onderhouden. We zijn gunstig gelegen in de Vlaamse Ardennen, aan de rand van de stad langs De Schelde, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor vele wandel- en fietsroutes.

Fietsverhuur

We bieden niet enkel veilige opslag, maar we bieden ook fietsverhuur voor het geval dat je jouw fiets niet kan meenemen. We hebben ons aangesloten bij Het Verzet in Deinze om voordelige huurprijzen voor fietsverhuur aan te bieden.

  • Fiets: € 17 per dag
  • Elektrische fiets: € 30 per dag
  • Mountainbike: € 24 per dag

Op zoek naar een specifieke fietes? Er zijn ook verschillende fietsenwinkels in Oudenaarde die fietsen verhuren en die aan individuele behoeften kunnen worden aangepast.

Als u op zoek bent naar een fietsvriendelijk hotel in Oudenaarde, is Leopold Hotel de ideale plek om te verblijven. We bieden een scala aan speciale aanbiedingen voor zowel korte als lange termijn gasten en vele exclusieve deals die alleen beschikbaar zijn als u direct boekt. Neem vandaag nog contact op met ons vriendelijke team voor meer informatie.

comments powered by Disqus