De boog moet niet altijd gespannen staan

Het zal jullie misschien opgevallen zijn, op vrijdag 25 januari was het gewone Leopoldhotel-team niet te vinden in het hotel. Na een jaar hard werken, werden wij beloond door PREM met een teambuildingsdag. Niet zomaar een teambuilding, maar een escape room!

Met de taxi werden wij naar Gent gebracht waar de escape room plaatsvond. Het thema: ‘het gesticht’. Eens aangekomen werden we per drie opgesloten in een kamer. Aan de hand van wat denkwerk en teamwork moesten we uit de ruimtes zien te raken. Dit allemaal op 90 min. Maar WE DID IT!! Dit bewees dat we een ijzersterk team zijn met heel wat capaciteiten.

Happy hour in Leopold Hotel Oudenaarde

Vervolgens Hop, taxi terug richting Oudenaarde. Waar kun je beter een aperitief nemen mét een hapje dan in het Leopold Hotel?! Elke dag is het happy hour tussen 17u30 en 18u30, dan krijgt u een bordje tapas bij elke consumptie. Joepie, wij waren net op tijd!

Even later stond de taxi opnieuw klaar, deze keer naar het restaurant, de Mechelse Koekoek. Daar toverde Lady Chef 2016 een zevengangenmenu op tafel voor ons. Lekker eten, goed gezelschap en aangepaste wijnen, wat wil een mens nog meer.

Na een geslaagde dag, staan wij terug helemaal paraat voor jullie. De teambuilding zorgde ervoor dat wij alleen nóg enthousiaster zijn, nóg gemotiveerder en vooral u een nóg betere service kunnen aanbieden.

Wanneer komen jullie genieten van ons enthousiasme?

Boek snel jullie verblijf en ontdek onze aanbiedingen!

comments powered by Disqus