Gaizka is er al bij sinds de opening van het hotel. Recent kreeg hij de promotie tot Operations Manager. Voor degenen die Gaizka nog niet kennen, is dit interview de ideale moment.

Hoe ben je bij de PREM Group – Leopold Hotel Oudenaarde terecht gekomen?

Ik was ergens anders aan het werken toen ik hoorde dat er een nieuw hotel ging komen in Oudenaarde. Dat was wat ik echt wou. Ik ben overal beginnen zoeken tot ik een e-mailadres vond en ik heb direct mijn spontane sollicitatie gestuurd. Er was toen zelfs er nog geen vacature of procedure open om mensen te zoeken voor het nieuwe hotel.

Zoals ik eerder vermeldde ben je al sinds de opening aan het werk in het hotel. Wat is er meest veranderd in die vijf jaar?

Alles!! We zijn met een klein team van 5 mensen begonnen. Toen heeft ons sales team hard en schitterend werk geleverd om nieuwe klanten te vinden. Niemand durfde naar de bar van het hotel komen omdat ze dachten dat het enkel voor de gasten van het hotel was. Ondertussen, 5 jaar later, hebben we een dynamisch en druk hotel. De bar is welgekend in Oudenaarde alsnog ons Proudly Serve Starbucks! Beetje bij beetje werd ons hotel te klein en in april 2019 hebben wij 8 extra kamers geopend. Waarvan 2 executive kamers en 6 studio’s met een kleine living en een kitchenette. Daarom is ook ons team 3 keer zo groot geworden in vergelijken met de opening.

Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Waartoe het leven mij brengt. Ik heb in de laatste jaren geleerd om geduld te hebben voor bepaalde doelen te kunnen bereiken. Ik werk hard en ben gepassioneerd door werk. Ik ben geen conformist en ik wil verder doorgroeien. Ik wil namelijk mijn kennis van deze sector groter en proffesioneler maken.

Stel dat je een carrièreswitch zou doen, welk beroep zou je nog graag uitoefenen?

Het is moeilijk om mij zo’n situatie voor te stellen op dit moment omdat het niet in mijn gedachten komt. Het zou iets administratiefs zijn maar toch met contact met mensen.

Je bent niet afkomstig van Oudenaarde maar van het prachtige Bilbao. Wat mis je hier het meest?

Eigenlijk alles. Mijn land is altijd in mijn bloed en in mijn hart. Mijn familie en vrienden vooral maar ook de geur van “pintxo’s” in de straat, lokale food en dranken. En het klinkt misschien raar, de bergen en de bomen; dat mis ik enorm.

Je bent dus een echte Bask, wat typeert jou daarin?

Ik ben inderdaad een echte Bask! Ik hou van mijn eigen cultuur, taal, muziek. Ik ben zeer koppig (Baskische furie) maar aan mij heb je een vriend voor het leven. Ik ben een echte bourgondiër, lekker eten en drinken maakt mijn dag. Ik help graag mensen en ik babbel graag over mijn land. En wij zijn enorme overdrijvers als we praten! Hahaha.

Ik wil je bedanken voor dit interview. Maar ook voor alle inzet in het hotel. We kijken uit naar nog een lange samenwerking!

comments powered by Disqus