Alle cocktailliefhebbers: opgelet! Oudenaarde is niet alleen een geweldige plek om een fiets- of wandeltocht te ondernemen, maar het heeft ook een flink aantal geweldige cocktailbars te bieden! Stel je voor: een warme en zonnige dag in Oudenaarde en je hebt net een lange wandeling gemaakt door de prachtige heuvels van de Vlaamse Ardennen. Hoe kan je beter je dag afsluiten dan met een heerlijke cocktail in één van de vele cocktailbars in Oudenaarde? Ontdek onze favoriete bars in onze nieuwste blogpost.

Fuzzy Duck

Fuzzy Duck is gevestigd in de Broodstraat in Oudenaarde en biedt heerlijke cocktails, wijn en hapjes. Niet alleen zijn we helemaal weg van de originele naam, maar het interieur van de cocktail bar is ook erg trendy. Geniet van de relaxte sfeer van de bar en bestel één van de vele cocktails op hun kaart.

Ontdek meer

Lakehouse Oudenaarde

Aan het Donkmeer bij de Outsider in Oudenaarde vind je het prachtige terras van het Lakehouse Oudenaarde. Eerst kan je een wandeling maken rond het indrukwekkende meer en na afloop genieten van een lekkere cocktail of een glas rosé op het dakterras. De kers op de taart? Er is ook een zwembad in deze bar!

Ontdek meer

Absolut Beach

Voor het ultieme zomergevoel moet je zeker een bezoek brengen aan zomerbar Absolut Beach in Oudenaarde. Elke zomer opent de eigenaar van bar Hanske De krijger zijn zomerbar Absolut Beach aan de Galgestraat in Oudenaarde. In deze strandbar kan je heerlijk relaxen met een cocktail en lekkere tapas in een gezellige setting.

Ontdek meer

Leopold Hotel Oudenaarde

Oké, we moeten eerlijk zijn – Leopold Hotel Oudenaarde serveert geen cocktails. Echter: het is een geweldige plek om te genieten van een verfrissend lokaal biertje, een glas wijn of wat hapjes. Je kan ervoor kiezen om buiten te zitten op het zonnige terras of op een regenachtige dag is het ook gezellig vertoeven binnen in de lounge bar.

Kan je niet wachten om één van deze geweldige bars te bezoeken? Maak er een heel weekend van en combineer je bezoek aan de cocktailbar met een verblijf in het Leopold Hotel Oudenaarde. Wij bieden de beste prijs op onze officiële website!

comments powered by Disqus