Graag presenteren wij jullie onze nieuwe werkkracht aan de receptie, Ine. Een kort interview met haar is de ideale manier om haar in ons hotel en Oudenaarde te verwelkomen.

Hoe lang werk je al in Leopold Oudenaarde?

Ik werk sinds juni 2018 in het Leopold hotel in Oudenaarde.

Hoe ben je bij de PREM Groep – Leopold Hotel Oudenaarde terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een gevarieerde job toen ik de vacature van Front Office zag staan. Tijdens het sollicitatiegesprek had ik onmiddellijk een klik met het hotel en met de General Manager, Bart.

Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Verre toekomstplannen heb ik nog niet. Ik zie wel wat er komt.

Je bent zelf niet uit de streek, wat is je eerste indruk over Oudenaarde?

Ik ben onmiddellijk in de Bierfeesten gevlogen met de collega’s en Oudenaarde heeft zich van zijn beste kant getoond. Ik vind het een hele charmante stad waar er heel veel te beleven valt. Dit geldt voor de hele streek rond Oudenaarde. Als ik onderweg ben, geniet ik nog steeds van de mooie uitzichten die de Vlaamse Ardennen bieden.

Stel dat je een carrièreswitch zou doen, welk beroep zou je nog graag uitoefenen?

Heel veel. Interieurarchitect, dierenarts, gids, event manager, leerkracht... Mijn interesses zijn heel uiteenlopend. Jammer genoeg kan dat niet allemaal. Maar daarvoor bestaat er vrije tijd

Nog weetjes over jou?

Ik hou van dieren. Ik zou graag een boerderijtje hebben waar ik geitjes, schaapjes, kippen en misschien zelfs een koe heb. Daarnaast vind ik de groentjes van eigen kweek nog zoveel lekkerder. Als ik de kans krijg, koop ik misschien zelfs een traktor. Maar dit allemaal als hobby.

comments powered by Disqus