Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt. Sinds enkele weken hebben we vier nieuwe collega’s die ons team versterken. Benieuwd naar wie ze zijn? Aan de hand van ons vriendenboekje die ze hebben ingevuld, komen we meer over hen te weten!

Sandra

Onze nieuwe collega Sandra herken je aan haar prachtige glimlach die geen seconde van haar gezicht verdwijnt. Met haar inlevingsvermogen en hartelijkheid staat ze steeds paraat voor de gasten van Leopold Hotel. De gasten zijn haar prioriteit. De soms wat stille collega is geboren in Duitsland, Paderborn, maar heeft al over heel Europa gewoond. Ze praat perfect Engels, Duits én Nederlands. Oja, haar favoriete reisbestemming is India. De hele andere kant van de wereld! Als Sandra ’s avonds op terras zit met de ondergaande zon, heeft ze liefst een gin-tonic in haar handen. Als ik de vraag stelde ‘Als ik later groot ben, dan wil ik...’ kreeg ik het antwoord , ‘Opgroeien is overschat’. Sandra werkt graag in het Leopold Hotel dankzij het toegewijde team in een prachtige omgeving.

Thijs

Onze enige nieuwe mannelijke collega! Thijs is onze all around barmedewerker die er ook voor zorgt dat het ontbijt er piekfijn uit ziet. Als je Thijs niet vindt in het Leopold Hotel, dan zit hij waarschijnlijk achter zijn computer. Hij is namelijk een frevent gamer én hij is er goed in! Leuk weetje, Thijs zijn lievelingskleur is paars. Met zijn 21 jaar is hij een van de jongste van het team. Zijn mooiste herinnering ooit is zijn 18de verjaardag. Santé met een Passoa op dit. Het enige wat Thijs wil in het leven is gelukkig zijn. Cliché, maar daarvoor niet onbelangrijk!

Silke

Silke is niet zomaar een collega. Silke is onze nieuwe stagiair die haar weg heeft gevonden als volwaardig teamlid! Met Silke maken we ons team nog internationaler en kunnen we gasten met nog meer talen aanspreken! Ze is geboren in Geraardsbergen maar verhuisde op jonge leeftijd naar Spanje. Hierdoor spreekt ze perfect Spaans, Frans én Nederlands. Met haar enthousiasme checkt Silke gasten in het hotel in en bedient ze graag de Bar del Mundo. Ze is niet enkel Europees opgegroeid, haar top reisbestemming is Rio de Janeiro! Haar Spaanse roots vertalen zich in haar favoriete drankje, een Fanta Citroen.

Céline

Céline is de jonge, vrolijke, blonde juffrouw die rondhuppelt achter de bar en receptie. Als Céline een drankje neemt, dan is het een glaasje wijn en waant ze zich als god in Frankrijk. Ze is in België geboren en getogen en is een rasechte Gentenaar. De mooiste herinnering die Céline op haar jonge leeftijd al heeft, is haar rondreis door Centraal-Amerika. Céline is gepassioneerd door horeca en zou graag later haar eigen tearoom of restaurant openen. Nu werkt ze graag in het Leopold Hotel dankzij de gastvrijheid en de collegialiteit. De collega’s maken haar wegwijs in het hotel.

Wij verwelkomen onze nieuwe collegas graag in het team! Ze zullen jullie in de watten leggen er ervoor zorgen dat jullie niets te kort komen. Zowel voor onze hotelgasten als de gasten in de Bar del Mundo. Krijg je ook zin om deel uit te maken van het Leopold Team en een wijntje, Passoa, Gin-tonic of Fanta citroen met ons te drinken? Wij hebben nog openstaande vacatures! Vind alles op.

comments powered by Disqus