Er is niets beter dan op een prachtige plek terug samen te komen met de persoon die je liefhebt. Oudenaarde is een ideale plek voor koppels om de geschiedenis, schoonheid en natuur van de stad te verkennen. Er zijn tal van plaatsen om te genieten in Oudenaarde, afhankelijk van hoe je romantiek ziet. U kunt samen genieten van de natuur, en samen fietsen of wandelen, of dineren in de stad voor u zich terugtrekt in Leopold Hotel Oudenaarde, ons luxueuze boetiekhotel in de Vlaamse Ardennen. Hier zijn enkele van de meest romantische plekjes in Oudenaarde om uw vakantie als koppel door te brengen.

Ontdek Oudenaarde Samen

Eén van de indrukwekkendste gebouwen van de stad, en een geweldige plek om ons, samen met je wederhelft, beter te leren kennen, is het MOU - Museum van Oudenaarde. Het MOU is gehuisvest in het Stadhuis, een prachtig voorbeeld van de gotische bouwstijl, rijkelijk versierd en erkend als UNESCO-werelderfgoed. Binnen kan je honderden jaar oude kunstvoorwerpen ontdekken waaronder wandtapijten uit de Vlaamse Ardennen en heel Europa. U kunt hun uitgebreide collectie van 37 wandkleden en de grootste collectie goud- en zilversmeedkunst in Vlaanderen aanschouwen. Het is een ideale plek om een namiddag door te brengen met je geliefde, meer te leren over de geschiedenis van Oudenaarde en over elkaar.

Belfort

Het stadhuis, waarin het Museum is ondergebracht, is een van de bekendste en meest gedetailleerde voorbeelden van laat-Brabantse gotiek in ons land. Het gebouw heeft een opmerkelijke Belforttoren die erkend is als UNESCO-werelderfgoed. Het centrale belfort reikt omhoog en is versierd met engelen, zeemeerminnen en jachttaferelen. Hoe meer je kijkt, hoe meer je ziet. Het is ons eigen sprookje. Boven op de toren staat een kroon, als eerbetoon aan de Romeinse keizer Karel V. Helaas kunt u het belfort niet beklimmen, maar het is een prachtige plek om te bezoeken en te bewonderen, vooral als de zon ondergaat.

Recreatiedomein Donk Oudenaarde

Er is niets romantischer dan een wandeling in het park bij zonsondergang, hand in hand met degene die je liefhebt. We hebben het geluk dat we een prachtig natuurgebied hebben op minder dan 5 minuten van het hotel. Geniet van het buitenleven in Recreatiedomein Donk Oudenaarde, terwijl u geniet van een wandeling, fietst of loopt langs de oevers van de vijver. Als u iets nieuws wilt proberen, kunt u met uw partner een dagje vissen, surfen of zeilen reserveren. Het is een leuke manier om samen een middag door te brengen of een leuk idee voor een eerste afspraakje.

Leopold Hotel Oudenaarde

Na een dag vol avontuur, het ontdekken van nieuwe plekjes en het genieten van quality time samen, trekt u zich terug in Leopold Hotel Oudenaarde - ons luxe boetiekhotel. Ideaal gelegen in de Vlaamse Ardennen en de perfecte plek om de stad te verkennen. Trakteer uzelf op een heerlijk, vers bereid diner in ons restaurant en geniet van een selectie lokale en internationale gerechten en sluit af met een drankje uit de bar. Ga voldaan en tevreden terug naar het comfort en de luxe van onze hotelkamers, smaakvol en stijlvol ingericht met u in gedachten. Geniet van een goeie nachtrust, gevolgd door een ontspannende ochtend samen en geniet na van de ontspannen sfeer van een romantisch verblijf in Oudenaarde.

Als u een verblijf wenst te boeken in Leopold Hotel Oudenaarde om te genieten van de prachtige schilderachtige & romantische plekjes in de stad, boek dan online via onze officiële website. Wanneer u rechtstreeks bij ons boekt, bieden wij u exclusieve toegang tot onze best beschikbare tarieven en speciale aanbiedingen die u nergens anders zult vinden. We kijken ernaar uit om u en uw geliefde binnenkort te mogen verwelkomen in ons boetiekhotel.

comments powered by Disqus