December, niet altijd de meest evidente maand van het jaar. De dagen zijn kouder, korter en donkerder. Gelukkig organiseert Studio Brussel ieder jaar de Warmste Week. En ook wij van het Leopold Hotel dragen ons steentje bij. Maar wat is de Warmste Week? Welk goed doel steunt het Leopold Hotel? En vooral, hoe kunnen jullie helpen?

De Warmste Week van Studio Brussel

De Warmste Week van Studio Brussel valt dit jaar van 18 tot en met 24 december. Het is een week waarin iedereen zorgt voor iedereen. Dit jaar met de slogan Back to Back. Met duizenden acties proberen zij ook duizenden goede doelen te steunen. Ze stimuleren iedereen, jong en oud, groot en klein, om een eigen actie op poten te zetten. Naast mensen stimuleren, organiseren ze zelf ook evenementen, dit jaar vanop het Nelson Mandelaplein in Kortrijk.

Beyond the Moon

Net zoals alle andere jaren, steunt het Leopold Hotel en de volledige PREM Group het goede doel Beyond The Moon. Elk hotel of hoofdkantoor binnen de PREM Group zet zich in om geld in te zamelen voor dit doel. Maar wat is Beyond The Moon juist? En waarvoor zetten zij zich in?

Beyond The Moon zet zich in voor zieke kinderen. Maar niet op de klassieke manier in vorm van verzorging. Zij willen elk gezin met een ziek kind één maal een stressvrije vakantie bezorgen. Want ook dit is belangrijk. Een zorgenloze vakantie kan zowel voor het gezin als voor het kind even een opluchting zijn. De strijd tegen een ziekte kan zwaar doorwegen. Zowel op mentaal als op fysiek vlak heeft elk gezinslid deugd van een vakantie.

De vakanties zijn helemaal op maat en een all-in. Het gezin moet zich nergens zorgen over maken. Alles wordt voor hen geregeld. Ze hoeven enkel hun koffers te pakken. Wil jij ook een steentje bijdragen? Neem een kijkje op hun website.

Leopold Hotel en Beyond the Moon

Vorig jaar fietste onze general manager Bart Speleers 500 km voor Beyond the Moon. Dit jaar staat er een inzamelbox op de bar. Daar kunnen de gasten van het hotel en de gasten van de bar er cash geld in droppen. Gasten die langer dan één nacht verblijven, kunnen een kaartje aan de deur hangen. Dan ontvangen ze een voucher van €5,00. Ook deze vouchers kunnen ze in onze inzamelbox steken. Voor elke €5,00 - voucher wisselt het Leopold Hotel de voucher om in geld.

Benieuwd naar het bedrag dat we verzameld hebben?

Volg en like ons op Facebook

comments powered by Disqus