Het is bijna zover, de bierfeesten 2019 komen er aan. Op 28-29-30 juni gooit Oudenaarde de beentjes weer los. Graag leggen we uit hoe je deze best kan beleven in een aantal tips, vragen en weetjes.

Bierfeesten in Oudenaarde? Hu? Wat?

De Bierfeesten zijn een jaarlijkse traditie voor iedereen, niet alleen de inwoners, maar ook iedereen ver daarbuiten.3 dagen genieten van (gratis) optredens, randanimatie, terrasjes en uiteraard lekker bier!

Wat kunnen we verwachten op de Bierfeesten in Oudenaarde?

Ook dit jaar hebben de organisatoren weer een programma samen gesteld om u tegen te zeggen. Van Milo Meskens tot 2 Fabiola, van De Romeo’s tot Absinth Minded. Kortom voor iedereen wat wils. Naar traditie is de zondag veerbehouden voor de “Schlager parade” een plezante namiddag met de toffste meezingers.

Is er iets leuks voor de kinderen op de Bierfeesten?

Niet getreurd, voor de kinderen wordt er ook op zondag een volledige dag voorzien. In de hoogstraat worden de kadeefeesten georganiseerd. Niet alleen een kinderrommelmarkt wordt gehouden, maar ook activiteiten zoals een klimmuur, slingerbal, springkasteel, ... deze namidag wordt afgesloten door de ketnetband, leuker kan toch niet?

Pfff... Wie is er BOB tijdens de Bierfeesten?

Niemand zegt dat je na een toffe avond naar huis moet rijden toch? En zeker niet tijdens de Bierfeesten, waar de verleiding erg groot zal zijn om een biertje te drinken. De avond afsluiten met een goede nachtrust kan bij ons in het Leopold Hotel. In de ochtend een lekker ontbijt, zowel warm als koud, lijkt mij dan echt wel de perfecte afsluiter van een weekendje bierfeesten.Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over het feit dat je nog naar huis moet rijden en dus niets mag drinken.

Heb je toch nog meer informatie nodig over de Bierfeesten? Kijk dan eens naar het volledige programma op de website. http://www.bierfeesten.be/

Om er zeker van te zijn dat we jou zeker nog een kamer kunnen aanbieden, boek je best op voorhand jouw kamer naar keuze. Bel ons gerust op +0032 55 699 965 of stuur ons een e-mail op [email protected] of boek eenvoudig online op onze eigen site om te genieten van de laagste prijs en een gratis welkomstdrankje!

Wij kijken er alvast naar uit, jullie toch ook?

comments powered by Disqus