Een nieuwe menu opstellen is nooit een eenvoudige opgave, zeker als je weet dat we gasten hebben van over de hele wereld. Het is dan ook belangrijk dat we voor iedereen wel één gerechtje hebben dat hen kan bekoren, ongeacht de cultuur.Bij ons kan je kiezen voor een gezonde salade, croques, overheerlijke desserts, maar ook long drinks, Belgische bieren, Starbucks koffie's, enz. En dit allemaal in een warme en vriendelijke omgeving vlakbij de Schelde en op slechts enkele minuten wandelen van het centrum.

Nieuwe gerechten

Onze nieuwe gerechten op de kaart zijn typisch uit de Belgische keuken, maar toch geschikt voor iedereen. Onze hamburgers en steaks blijven de meest populaire gerechten. Mensen kunnen de lekkere Belgische frietjes wel smaken en de lekkere frisse salade die bij het vlees wordt geserveerd.Fish & chips is ook erg populair, niet alleen de favoriet van mensen uit het Verenigd Koninkrijk, maar ook door de locale bevolking door de authentieke smaak. De typisch Belgische gerechten steken er wel nog steeds met hoofd en schouder bovenuit. Dit omdat er heel vaak lokale mensen komen eten en ook bij de buitenlandse gasten vallen onze gerechten in de smaak. Denk maar onze Stoverij, de topfavoriet tijdens de koude winterdagen.

Voor de vis liefhebbers

Oudenaarde ligt niet zo heel ver van de kust dus het is ook maar normaal dat er verse vis op het menu staat bij Bar Del Mundo in Oudenaarde. De royale stukjes witvis, schaaldieren en zalm in een rijke, romige saus geserveerd met rijst of gegratineerde aardappelen en seizoensgroenten, maken ons Oostendse vispannetje een must om te proberen bij uw volgende bezoek.

Ribbetjes

Ribbetjes vallen ook erg in de smaak bij de verschillende leeftijdsgroepen. Een grote, sappige portie ribben gemarineerd in een rijke, zoete en plakkerige saus is meer dan genoeg om je honger te stillen, zeker met de lekkere salade en frietjes erbij. Toch nog wat honger? Probeer onze ribben 'à volonté' en eet tot wanneer je niet meer kan. Onze traditionele BBQ-stijl heeft een eigen twist gegeven aan onze 'hotdog'. Zo'n 200 gram kruidachtige braadworst op een gebakken knapperig stokbrood met gesmolten cheddar kaas, gebakken uien, tomaten met mosterd en tomatenketchup. Met uiteraard frietjes en salade, geen gewone hotdog maar een royale goed vullende versie.

Zei er nu iemand, dessert?!

Natuurlijk mag het dessert niet ontbreken op de menukaart. Het meest gekozen dessert is de Brusselse wafel met alles erop en eraan zoals slagroom, vers fruit, warme chocoladesaus, heerlijk gewoon! Toch liever een koffie? Dankzij onze 'we proudly serve Starbucks' corner, kunnen we de heerlijkste koffie's maken. Check zeker onze suggesties in de bar!

Tijd voor een aperitief!

Na een lange dag op het werk of in de stad Oudenaarde, helpt ons team je graag om de ideale wijn of gin uit te kiezen. Een klein hongertje? Probeer zeker onze tapas, salades of snacks.

comments powered by Disqus