En daar zijn onze jaarlijkse Bierfeesten opnieuw: een weekend vol sfeer, muziek, Oudenaardse bieren en vooral heel veel ambiance!

Dit jaar mag het allemaal nog wat grootser, nu onze vernieuwde markt weer volledig mee in het middelpunt van de belangstelling staat. Zowel op vrijdag, zaterdag als zondag zijn er optredens op 3 verschillende locaties: 2 podia op De Ham (vlak voor ons hotel) en 1 podium op de markt. De line-up is er eentje om U tegen te zeggen. De Jeugdraad palmt dit jaar voor de eerste keer de parking aan de Minderbroederstraat in: de vele DJ’s en de cocktailbar zullen voor een perfecte jeugdzone zorgen.

Braderie

Bierfeesten & braderie zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit jaar gaat Oudenaarde WinkelStad voor nog meer shoppingplezier! Maar liefst 65 handelaars komen naar buiten met kortingen & speciale acties. 4 dagen lang is het Centrum ‘the place to be’ om koopjes te doen en gezellig te kuieren tussen de vele standjes.

Op vrijdagavond zijn de winkels open tot 20u, en ook op zondagnamiddag van 14u tot 18u kan er geshopt worden.

Kadeefeesten

Op zaterdag overdag zijn de kinderen baas: speelgoedbeurs, workshops graffiti en breakdance en zelfs een optreden van de enige echte kabouter Plop en Kwebbel! Alles staat dit jaar in het thema ‘Kunst’.

Ons hotel

Aangezien wij in het midden van het feestgedruis zitten, is ons hotel beperkt toegankelijk. Hotelgasten kunnen uiteraard binnen- en buitengaan zoals ze het wensen. Onze bar en restaurant zijn echter gesloten tijdens de feesten zelf.


comments powered by Disqus