Het is weer bijna Moederdag! De mooiste dag van het jaar speciaal om al onze mama’s in de spotlight te laten staan, want dat verdienen ze. Op 10 mei maken we haar een keertje extra duidelijk dat ze geapprecieerd wordt. Óók dit jaar, nu we door de coronamaatregelen niet bij onze mama’s langs kunnen gaan om haar te knuffelen of een bloemetje af te geven. Hou het lekker simpel thuis, laat een persoonlijk cadeautje leveren of bestel een geschenkbon voor Leopold Hotel Oudenaarde om achteraf optimaal te genieten.

Omdat ze de zorgzaamste, de beste of de liefste persoon is. Er zijn honderden redenen om haar te verwennen met een cadeautje. Wij hebben de beste cadeaus voor jou geselecteerd om ook dit jaar jouw mama te kunnen verrassen.


Cadeau 1 Een voucher van Leopold Hotel Oudenaarde, een voucher om te genieten

Leopold Hotel Oudenaarde biedt hét verwenmoment aan om jouw mama in de watten te leggen op hotel. Je kan een cadeaubon van €25 tot €200 gebruiken in ons hotel bij het ontbijt, Bar del Mundo of een heerlijke overnachting. Bovendien hebben we verschillende arrangementen klaarstaan voor haar zodat zij een ideaal verblijf kan boeken voor de beste prijs.

Een verblijf zonder zorgen want onze arrangementen kunnen gratis geannuleerd worden tot 16u op de dag van check-in én je hoeft pas te betalen bij aankomst. Bekijk zeker eens onze beschikbaarheden voor jouw mama!

Cadeau 2 Een zelf ontworpen kaartje met jouw hartverwarmende woorden

Soms zijn een paar mooie woorden genoeg om iemand een bijzondere dag te bezorgen. Moederlief is er dol op om te horen hoe onmisbaar ze is. Een paar lieve woorden of wens versturen op een zelf ontworpen kaart, het kan niet persoonlijker! Vertel je mama wat haar zo uniek maakt. Je kan de mooiste kaart zelf online kiezen, ontwerpen en versturen bij Bpost.

Cadeau 3 Knutsel een persoonlijk gebaar

Aan liefde en appreciatie kan je geen prijskaartje hangen en jouw mama vertellen dat ze geliefd is hoeft niet veel geld te kosten. Soms zeggen de goedkoopste cadeautjes meer door het gebaar!

Maak een fotoboek, een doos met herinneringen of een enveloppe vol met kaartjes met redenen waarom zij een attentie verdient.

Wil je je kinderen iets laten maken? Elke mama vindt het geweldig om iets te krijgen dat zelfgemaakt is, zeker als het van haar kinderen komt. Voor het perfecte Moederdag knutsel idee bekijk je best eens Moederdag.net.

Cadeau 4 Een luxe ontbijt of brunch om je vingers af te likken

Moeders houden ervan om gezellig samen te kunnen eten met degenen die ze graag zien, en al zeker als het voor haar klaargemaakt wordt. Laat je mama haar speciale dag ontspannen beginnen en laat haar eens langer uitslapen. Een lekker (laat) ontbijt op bed, heerlijk! Een cadeautje dat bij elke mama in de smaak valt!

Wil je je echt eens laten gaan in de keuken? Bekijk dan zeker de ontbijtrecepten van Albert Heijn of de recepten voor een zalig ontbijt van Dagelijkse Kost.

Verschillende ontbijt-, lunch- en apéropakketten kan je lokaal ook bestellen. Le Grand Déjeuner levert jouw ontbijt met liefde gemaakt in Oudenaarde. Ook Deliveroo heeft een variatie aan ontbijt en brunch voor jouw mama dat aan huis geleverd wordt!

Cadeau 5 Een boeket bloemen is een boeket vol liefde

Het geheim achter vrouwen? Je kan ze altijd gelukkig maken met mooie bloemen. Wist je dat je nu ook bloemen aan huis kan laten leveren door de lokale bloemist? Ook Bloomon stelt met de hand samengestelde boeketten samen om te versturen. Je mama haar favoriete bloemen kan je nu op afstand bestellen.

Cadeau 6 Belgische pralines, een doosje vol verwennerij

Genieten van enkele kleine chocolaatjes bij de koffie, als dessertje na het eten of om gewoon stiekem te snoepen. Bel jouw chocolatier in de buurt en vraag naar de opties om aan huis te leveren. Wil je graag wat bijvoegen? Yoursurprise geeft je de keuze om bloemen, chocolade, kaartjes en andere persoonlijke cadeaus aan huis te leveren.

Cadeau 7 Een verrassing aan huis geleverd

Heb je toch liever een ander cadeautje dat bij je mama aan huis wordt gebracht? Dit maakt de verrassing extra spannend omdat ze geen pakketje verwacht en niet weet wat er in zit. Bol.com heeft altijd het beste assortiment aan cadeaus voor vrouwen en dus ook voor jouw mama, gemakkelijk!Schrijf je onderaan in op onze nieuwsbrief, om meer tips en aanbiedingen te ontvangen van Leopold Hotel Oudenaarde!

comments powered by Disqus