Iedereen weet dat op hotel slapen een van de leukste dingen is die er zijn. Maar waarom is op hotel slapen nu juist zo leuk? Hieronder geven we 5 redenen waarom je niet langer moet wachten om een nachtje in het Leopold Hotel Oudenaarde te boeken.

1. Vakantiegevoel in Oudenaarde

Bij het binnenkomen van het hotel, krijg je een spontaan vakantiegevoel. Wij doen ons uiterste best om je een echt vakantiegevoel te geven in Leopold Hotel Oudenaarde.

2. Een beetje me-time

In een hotelkamer hoef je niet te werken. Ideaal om rustig een boek te lezen met uitzicht op de Schelde of een relaxerend bad te nemen. Neem even tijd voor jezelf.

3. Glaasje op en geen BOB?

Ga je naar een feestje in Oudenaarde? Slaap gewoon een nachtje op hotel, dan hoeft niemand BOB te zijn. Het hotel ligt vlakbij het centrum waardoor je gemakkelijk te voet kan, laat de wijn maar komen!

4. KOMEN ETEN!!

Opstaan zonder wekker, maar met de geur van verse koffie! De ontbijtmedewerkers van Leopold Hotel Oudenaarde zetten alles voor jullie klaar. Geniet van een uitgebreid buffet zonder zelf naar de bakker te moeten lopen!

5. Zachte lakens

Geef toe, wie houdt er niet van verse lakens?! Het gevoel van een fluffy dons en een net opgeschud hoofdkussen. Puur genieten!

Ben je al helemaal klaar voor een tripje naar Oudenaarde? Boek dan snel je kamer en kom volledig ontspannen!

comments powered by Disqus