De kerstperiode is nog maar voorbij en het wordt opnieuw tijd om een cadeautje te vinden voor je geliefde. Valentijnsdag is wereldwijd gekend als de dag van de liefde en wordt sinds 469 over de hele wereld gevierd! Het is ontstaan uit een Romeins festival dat het begin van de lente viert. Nog geen idee wat te doen op Valentijn dit jaar? Wij hebben een lijst samengesteld met enkele ideeën om je te inspireren.

1. Romantisch hotelverblijf

Een romantische overnachting is ALTIJD een goed idee. Zelfs als jullie samenwonen geeft een nacht in een hotel jullie allebei de mogelijkheid om even weg te glippen uit de dagelijkse sleur van koken, de was en de plas, voor de kinderen en/of huisdieren zorgen, enz. Jullie kunnen even volop met z'n tweetjes genieten. Leopold Hotel Oudenaarde biedt een romantisch pakket vanaf slechts € 125 per nacht, inclusief:

  • Een luxe overnachting
  • Ontbijtbuffet
  • Gratis welkomstdrankje bij aankomst
  • Doos chocolaatjes op de kamer
  • Fles cava in de kamer

Kortom alle ingrediënten voor een zalig romantisch uitje! Boek hier jouw verblijf.

2. Romantische wandeling

Een romantische wandeling in een prachtige natuuromgeving is niet alleen rustgevend, maar ook erg gezond. Als je Valentijnsdag in Oudenaarde wil doorbrengen, houd er dan rekening mee dat de zon snel ondergaat tijdens de winter en dat je dus niet te laat aan de wandeling moet beginnen. Er zijn ongeveer 26 wandelpaden die je kunt ontdekken in de regio Oudenaarde waarvan sommige verder weg beginnen dan andere, dus het is aangeraden om voorhand even te plannen. Liever de stad Oudenaarde verkennen? Maak een mooie wandeling in het centrum van Oudenaarde en bewonder de mooie winkels en gebouwen. Geen zin om te wandelen, maar eerder om te fietsen? Fietsen is een ander populair tijdverdrijf in Oudenaarde en er is fietsverhuur beschikbaar in het hotel tegen een redelijke prijs. Voor meer info kan je steeds het hotel contacteren.

3. Een overnachting met diner

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor ons arrangement overnachting met diner. Zo hoef je niet te stressen om het perfecte restaurant te zoeken en hoeft er niemand 'BOB' te zijn. Wat mag je allemaal verwachten in dit arrangement?

  • Een overnachting in één van onze stijlvolle Kamers
  • Ontbijtbuffet
  • Gratis welkomstdrankje bij aankomst
  • Driegangen diner met een gratis aperitief - vast menu, gekozen door ons hotelpersoneel

Geniet van een overnachting en ontbijt in een 4 sterren hotel vanaf €170 per nacht. Boek hier jouw verblijf!

4. Een nachtje in de club

Als je Valentijn op een atypische manier wil doorbrengen, kan je ook naar een feestje gaan in Oudenaarde . Dit jaar organiseert de populaire locatie Harmonie een retro feestavond met old school-nummers die je tot ver in de vroege uurtjes laten dansen. DJ Ghost, Frank Zolex en Quincy zullen ervoor zorgen dat je een valentijnsdag hebt om nooit nog te vergeten. Het is een zeer populaire avond in de stad, dus zorg ervoor dat je je kaarten ruim van tevoren koopt.

Leopold Hotel heeft romantische arrangementen die alleen beschikbaar zijn wanneer je rechtstreeks bij het hotel boekt, hetzij door contact op te nemen met het personeel of via onze officiële website.

Het Leopold Hotel Oudenaarde team wenst je een mooie Valentijnsdag!

comments powered by Disqus