Het is bijna zover, de bierfeesten 2019 komen er aan. Op 28-29-30 juni gooit Oudenaarde de beentjes weer los. Graag leggen we uit hoe je deze best kan beleven in een aantal tips, vragen en weetjes.
Bierfeesten in Oudenaarde? Hu? Wat?
De Bierfeesten zijn een jaarlijkse traditie voor iedereen, niet alleen de inwoners, maar ook iedereen ver daarbuiten.3 dagen genieten van (gratis) optredens, randanimatie, terrasjes en uiteraard lekker bier!

Wat kunnen we verwachten ...


Gaizka is er al bij sinds de opening van het hotel. Recent kreeg hij de promotie tot Operations Manager. Voor degenen die Gaizka nog niet kennen, is dit interview de ideale moment.
Hoe ben je bij de PREM Group – Leopold Hotel Oudenaarde terecht gekomen?
Ik was ergens anders aan het werken toen ik hoorde dat er een nieuw hotel ging komen in Oudenaarde. Dat was wat ik echt wou. Ik ben overal beginnen zoeken tot ik een e-mailadres vond e...


Tijdens het weekend van 6 en 7 april was het weer feest in Oudenaarde. Niemand kon er rond, op de nummerplaten van de vele caravans vond je alle kleuren van de regenboog, er is geen twijfel mogelijk… het was de start van De Ronde van Vlaanderen!

Leopold Hotel Oudenaarde helemaal in sfeer
De jaarlijkse drukte vulde de stad opnieuw en ook wij waren in de wielersfeer. De Fietsgroepen in het hotel maakten het weekend compleet. De Bar del Mundo werd omgetoverd tot Buffet de...


Iedereen weet dat op hotel slapen een van de leukste dingen is die er zijn. Maar waarom is op hotel slapen nu juist zo leuk? Hieronder geven we 5 redenen waarom je niet langer moet wachten om een nachtje in het Leopold Hotel Oudenaarde te boeken.
1. Vakantiegevoel in Oudenaarde
Bij het binnenkomen van het hotel, krijg je een spontaan vakantiegevoel. Wij doen ons uiterste best om je een echt vakantiegevoel te geven in Leopold Hotel Oudenaarde.

2. Een beetje me-tim...


De boog moet niet altijd gespannen staan
Het zal jullie misschien opgevallen zijn, op vrijdag 25 januari was het gewone Leopoldhotel-team niet te vinden in het hotel. Na een jaar hard werken, werden wij beloond door PREM met een teambuildingsdag. Niet zomaar een teambuilding, maar een escape room!
Met de taxi werden wij naar Gent gebracht waar de escape room plaatsvond. Het thema: ‘het gesticht’. Eens aangekomen werden we per drie opgesloten in een kamer. Aan de hand van wa...