Tijdens het weekend van 6 en 7 april was het weer feest in Oudenaarde. Niemand kon er rond, op de nummerplaten van de vele caravans vond je alle kleuren van de regenboog, er is geen twijfel mogelijk… het was de start van De Ronde van Vlaanderen!

Leopold Hotel Oudenaarde helemaal in sfeer
De jaarlijkse drukte vulde de stad opnieuw en ook wij waren in de wielersfeer. De Fietsgroepen in het hotel maakten het weekend compleet. De Bar del Mundo werd omgetoverd tot Buffet de...


Iedereen weet dat op hotel slapen een van de leukste dingen is die er zijn. Maar waarom is op hotel slapen nu juist zo leuk? Hieronder geven we 5 redenen waarom je niet langer moet wachten om een nachtje in het Leopold Hotel Oudenaarde te boeken.
1. Vakantiegevoel in Oudenaarde
Bij het binnenkomen van het hotel, krijg je een spontaan vakantiegevoel. Wij doen ons uiterste best om je een echt vakantiegevoel te geven in Leopold Hotel Oudenaarde.

2. Een beetje me-tim...


De boog moet niet altijd gespannen staan
Het zal jullie misschien opgevallen zijn, op vrijdag 25 januari was het gewone Leopoldhotel-team niet te vinden in het hotel. Na een jaar hard werken, werden wij beloond door PREM met een teambuildingsdag. Niet zomaar een teambuilding, maar een escape room!
Met de taxi werden wij naar Gent gebracht waar de escape room plaatsvond. Het thema: ‘het gesticht’. Eens aangekomen werden we per drie opgesloten in een kamer. Aan de hand van wa...


Oudenaarde en bier: twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze stad kan een 'bierstad' worden genoemd vanwege de rijke biercultuur. Eind juni vinden er verschillende bierfeesten plaats in het centrum van de stad. Jaren geleden waren meer dan 20 brouwerijen actief in de stad, maar nu zijn er 4 grote brouwerijen actief gebleven in Oudenaarde.

Brouwerij Liefmans
Op slechts een korte loopafstand van het hotel vindt u de Brouwerij Liefmans. Dit gebouw bestaat...


Een nieuwe menu opstellen is nooit een eenvoudige opgave, zeker als je weet dat we gasten hebben van over de hele wereld. Het is dan ook belangrijk dat we voor iedereen wel één gerechtje hebben dat hen kan bekoren, ongeacht de cultuur.Bij ons kan je kiezen voor een gezonde salade, croques, overheerlijke desserts, maar ook long drinks, Belgische bieren, Starbucks koffie's, enz. En dit allemaal in een warme en vriendelijke omgeving vlakbij de Schelde en op slechts enkele minuten wandelen van he...