De Vlaamse Ardennen wordt ook wel Vlaanderens mooiste landschap genoemd, een oase van rust en prachtige natuur. Deze streek is voornamelijk gekend door zijn fantastische wandel-en fietspaden.

Wat te doen met kinderen in De Vlaamse Ardennen?

Kindvriendelijke wandelpaden

Fietsen lijkt zeker tof, maar wandelen met de kinderen, is het geen saaie bedoening en verveelt het niet snel? Toch niet! In de Vlaamse Ardennen zijn er heel wat leuke en kindvriendelijke wandelroutes waar de kinderen een fantastiche tijd zullen hebben. Bovendien zijn er een heleboel speeltuinen in de buurt van Oudenaarde en zelfs een Adventure park voor de waaghalzen onder ons.

Indoor activiteiten Vlaamse Ardennen

Een grijze en regenachtige dag? Geen zorgen, er zijn tal van indoor activiteiten in Oudenaarde. Denk maar aan de musea, maar ook binnenspeeltuinen of zelfs een escape room voor de echte durvers!

Hotel in de Vlaamse Ardennen

Zoek je een hotel in De Vlaamse Ardennen? Leopold Hotel Oudenaarde is de ideale accommodatie! Honger of dorst? Je zal niets te kort komen in de Bar Del Mundo van Leopold Hotel Oudenaarde. Van heerlijke taarten, wafels en pannenkoeken, tot tapas en heerlijke vis- en vleesgerechten. Na een actieve dag in de Vlaamse Ardennen is het heerlijk om gewoon de voetjes onder tafel te schuiven en te genieten van een lekker drankje en eten. In de We Proudly Serve Starbucks Coffee Corner kan je ook genieten van heerlijke koffie's.

Na een heerlijke maaltijd kan je genieten van een heerlijke nachtrust in onze comfortabele kamers.

Mensen die ook graag een snuifje cultuur willen opsnuiven, komen hier ook aan hun trekken. Door de ideale locatie van Leopold Hotel Oudenaarde kan je genieten van de prachtige omgeving van De Vlaamse Ardennen, maar ook van de cultuur van de gezellige stad Oudenaarde. Het hotel ligt midden in het centrum én heeft een ruime parking voor auto's en fietsen.